👈 تبلیغات: بدون تبلیغ 👉

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

ارتباط با ما

... دانلود ...

توضیحات محصول

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

فرمت فایل:پاورپوینت{فایل ویرایشی} تعداد اسلاید:33اسلاید
چکیده ای ازمتن:
وضعيت سلامتی در جهان در حال گذر است
مرگ و مير ناشی از بيماری های غير واگيراز مرگ و مير بيماری های واگير پِيشی گرفته است .
عادات غذايی به سرعت در حال تغيير است و فعاليت بدنی کاهش يافته است.
کشور ها با افزايش سن جمعيت مواجه هستند.
بعد از بیماری های قلبی عروقی سرطان به عنوان دومین عامل مرگ ومیر در کشورهای توسعه یافته مطرح است.
در صورت عدم کنترل در سال های آینده اولین عامل مرگ و میر خواهد بود.
حدود 20 میلیون نفر در جهان مبتلا به سرطان هستند و پیش بینی می شود این رقم به 30 میلیون نفر در 20 سال آینده برسد.
سالانه 7/1 میلیون نفر در جهان در اثر ابتلا به سرطان
جان خود را از دست می دهند.
عادات غذایی غلط علت 30 درصد کل سرطان ها در کشورهای غربی و حدود 20 درصد سرطان ها در کشور های در حال توسعه هستند.
شیوع سرطان درایران
بر اساس آمار ثبت سرطان در کشور 52 % سرطان ها در مردان و کمتر از 48% در زنان دیده می شود.
سرطان معده رتبه نخست در مردان و رتبه سوم در زنان را دارد.
سرطان سینه در زنان رتبه نخست فراوانی را دارد و23%از کل سرطان ها را تشکیل می دهد.


تک یاخته های روده ای و تناسلی ساير بيماري هاي منتقله سلیاک ستورالعمل هایی برای ثبت گواهی فوت وقوانین کدگذاری آنها